Nejnovější handheld TOUGHBOOK N1 je flexibilnější, přizpůsobený pro budoucí technologie a výkonnější

Společnost Panasonic představila aktualizovanou verzi svého prémiového odolného kapesního zařízení (handheldu) s integrovanou úhlovou čtečkou čárových kódů pro mobilní pracovníky. Nový kapesní počítač TOUGHBOOK N1, oblíbený u poštovních služeb a logistických společností, je vybaven větší pamětí, operačním systémem Android a dlouhodobou podporou společnosti Panasonic pro systém Android.

Zařízení nejnovější generace (Mark 3) je flexibilnější, perspektivnější a výkonnější než kdykoliv předtím. Obsahuje nejnovější osmijádrový procesor Qualcomm s navýšenou pamětí 4 GB a 64 GB úložištěm Flash, což je dvojnásobek oproti předchozí generaci. Na handheldu TOUGHBOOK N1 běží operační systém Android 11, který nabízí vylepšené uživatelské funkce a funkce pro správu, a navíc využívá výhod portfolia nástrojů a služeb COMPASS. Tyto funkce usnadňují konfiguraci, nasazení, správu a zabezpečení zařízení Panasonic se systémem Android.

Displej s rozlišením 500 cd/m² poskytuje mobilním pracovníkům vynikající viditelnost obrazovky. Kapacitní vícedotykový displej s úhlopříčkou 4,7″ a rozlišením HD, který je čitelný na denním světle, obstojí při pro použití na ostrém slunci nebo v dešti a v rukavicích. Zařízení lze také používat s volitelným perem Stylus Pen, které umožňuje přesnější záznam a rozpoznávání podpisů.

Odolný jako vždy 

Plně odolné zařízení je stejně robustní jako kdykoli předtím a jeho testování odpovídá normě MIL-STD-810G s certifikací pro pád z výšky 2,1 m. Pro uživatele pracující v extrémních teplotách je provozní rozsah teplot zařízení -20 °C až +50 °C. 

Zařízení nejnovější generace zůstává kompatibilní se stávajícím širokým sortimentem příslušenství, včetně řemínku na ruku, držáku, pouzdra, externí baterie a nabíjecího stojánku. Kapesní počítač Panasonic Toughbook N1 má také vlastní dokovací řešení pro vozidla, které navrhl tým Panasonic Global Docking Solutions. Dokovací stanice má ergonomický tvar s použitím kompozitních materiálů pro dokonalou kombinaci nízké hmotnosti a odolnosti a umožňuje dokování a uvolnění jednou rukou.

Správa a zabezpečení 

Pro snadnou správu a klid na duši administrátora je handheld TOUGHBOOK N1 připraven pro systém Android Enterprise a dodává se se sadou nástrojů Panasonic COMPASS pro správu. Balíček Complete Android Services and Security nabízí vše, co podnik potřebuje k bezpečné konfiguraci, nasazení a správě odolných zařízení Panasonic se systémem Android. Dlouhodobá podpora této nejnovější verze zařízení TOUGHBOOK N1 bude poskytovat bezpečnostní záplaty až do roku 2027.

Dostupnost

Nejnovější generace zařízení je kombinovaný model s WiFi a 4G a bude k dispozici od září 2022 za cenu začínající na 1495 EUR bez DPH.