Společnost MS-INVEST zahájila výstavbu moderního obchodního centra OC Lutín

Developerská společnost MS-INVEST a.s. zahájila výstavbu moderního obchodního centra OC Lutín v nevyužívané části výrobního areálu společnosti Sigma. Výstavbou obchodního centra  dochází nejen k revitalizaci tohoto území, ale také ke vzniku nových pracovních příležitostí pro místní obyvatele. Obchodní centrum o rozloze 2 400 m² nabídne celkem 8 provozoven. Očekávané dokončení projektu směřuje ke konci roku 2024.

Nový projekt MS-INVEST přináší do obce nejen nová pracovní místa, ale také rozmanité možnosti nákupů a služeb. Obchodní centrum o rozloze 2 400 m² nabídne 8 provozoven, včetně prodejen potravin, drogerie, lékárny, chovatelských potřeb, tabáku, kavárny a pobočky rychlého občerstvení. Součástí projektu je také parkoviště pro 67 automobilů, které zajistí dostatek parkovacích míst pro návštěvníky. Ve venkovní části areálu bude postavena také automyčka.


Obchodní centrum Lutín vzniká v nevyužívané části  areálu lutínské společnosti Sigma. Revitalizací tohoto území v rámci obce dochází k obnově a modernizaci, čímž se vytváří nové možnosti jak pro  obyvatele, tak i pro podnikání. “S radostí oznamujeme zahájení výstavby obchodního centra Lutín, které se stane novým symbolem rozvoje a modernizace této obce. S očekávaným dokončením koncem roku 2024 přinášíme projekt, který bude mít pozitivní dopad nejen na ekonomiku, ale také na každodenní život a pohodlí místních obyvatel.” uvádí k výstavbě nového projektu obchodní ředitel společnosti Jaroslav Smrčka.

Obec Lutín do budoucna plánuje také vybudování parku v těsném sousedství obchodního centra, který bude mít za cíl poskytnout místním obyvatelům místo pro venkovní odpočinek a rekreaci.