MSI Capital vydává emisi nemovitostních dluhopisů v hodnotě 30 milionů

MSI Capital s.r.o. oznámila zahájení nové emise nemovitostních dluhopisů v celkové hodnotě 30 milionů Kč. Nová emise nemovitostních dluhopisů byla zahájena 17. dubna 2024. Jedná se již o šestou emisi, která navazuje na úspěšnou spolupráci s renomovanou developerskou společností MS-INVEST a.s, která je strategickým partnerem.

Nová emise nemovitostních dluhopisů pod názvem MSI CAPITAL VI – 7,85/28 byla zahájena 17. dubna 2024. Má za cíl investorům poskytnout atraktivní příležitost stát se součástí aktivit společnosti. Jmenovitá hodnota tohoto dluhopisu je stanovena na 10 000 Kč, a objem emise činí 30 000 000 Kč s možností dalšího navýšení až na 60 000 000 Kč.

Společnost MSI Capital potvrdila, že strategickým partnerem této emise je renomovaná společnost MS-INVEST a.s.. Společnost MS-INVEST je zodpovědná za přípravu, realizaci a úspěšný prodej všech projektů souvisejících s emisí dluhopisů.


Období pro úpis začíná 17. dubna 2024 a končí 30. června 2024 s možností prodloužení do 30. června 2025 při schválení následného základního prospektu. Emise bude splatná k 17. dubnu 2028. Dluhopisy budou upsané pouze v české koruně “S minimální investicí ve výši 50 000 Kč je tento dluhopis dostupný pro širokou škálu investorů. S pevným úrokovým výnosem 7,85 % p.a., vypláceným dvakrát ročně, představuje tento dluhopis atraktivní investiční příležitost, která pro investory zaručuje stabilní a spolehlivý výnos.” dodává výkonný ředitel MSI Capital Petr Malík.

MSI Capital je dynamická společnost specializující se na development nemovitostí. Díky kombinaci zkušeností, inovativních přístupů a silnému partnerství se společností MS-INVEST a.s. se snaží svým klientům poskytovat investiční příležitosti s atraktivním výnosem. V minulém roce MS-INVEST úspěšně dokončila projekty RD Ruzyně a Byty Laudova.  Zahájila také nové projekty Centrum Hostivice, RD Satalice, Výhledy Řeporyje a Rezidence Chodovec. Tyto projekty se stávají klíčovou součástí portfolia společnosti a posilují její pozici na developerském trhu.