Posluchači Hitrádia North Music zvolili NEJ vánoční trhy Ústeckého kraje, zvítězil Most

Hitrádio North Music ze skupiny Media Bohemia hledalo se svými posluchači nejhezčí vánoční trhy v Ústeckém kraji. Do ankety se zapojilo více než tisíc hlasujících, kteří vybrali jako nejhezčí vánoční trhy pro rok 2023 městské trhy v Mostě. Na druhém místě skončily trhy v Teplicích a bronzovou příčku obsadily vánoční trhy v Chomutově. 

Posluchači a fanoušci Hitrádia North Music vybírali v uplynulých týdnech ve speciální vánoční anketě nejkrásnější vánoční trhy regionu. V anketě, do které se zapojilo téměř 1200 hlasujících, získaly titul nejkrásnějších vánočních trhů Ústeckého kraje pro rok 2023 městské trhy v Mostě. Do finálové pětice se pak probojovaly ještě vánoční trhy ve v Teplicích, Chomutově, Litoměřicích a Ústí nad Labem.

Víme, že naši posluchači milují vánoční atmosféru trhů, kde si mohou užít doprovodný program, koupit svařák a prohlédnout zboží v nasvícených stáncích. Často jsou ale z tuzemských trhů zklamaní a využívají naší severočeské polohy a vyráží na trhy do zahraničí. Hitrádio North Music je ale na svůj kraj pyšné a dlouhodobě region a jeho obyvatele podporuje, a proto se rozhodlo, že najde ty NEJ vánoční trhy na severu Čech, které stojí za to navštívit,“ říká Kamil Bílský, který má Hitrádio North Music.

Seznam top 5 míst s nejhezčími vánočními trhy v Ústeckém kraji:

  1. Most
  2. Teplice
  3. Chomutov
  4. Litoměřice
  5. Ústí nad Labem 

Všechny finálové vánoční trhy v minulém týdnu navštívil promotým Hitrádia North Music, kde natáčel zajímavá videa a fotografie, která jsou zveřejněna na sociálních sítích stanice.