Společnosti Huawei a Skyscanner uzavírají partnerství v oblasti letů

Společnost Huawei, jedna z největších technologických společností na světě, navázala spolupráci se Skyscanner, předním světovým cestovním tržištěm, aby uživatelům Huawei nabídla nové možnosti vyhledávání letů. Toto partnerství pomůže milionům cestovatelů najít ty nejlepší možné lety, hotely a půjčovny aut prostřednictvím služby Petal Search.

Špičkové funkce vyhledávání letů Skyscanner jsou nyní integrovány do vyhledávače Petal Search a map Petal Maps v mobilních službách Huawei. Díky rozsáhlé síti více než 1000 dodavatelů společnosti Skyscanner mohou nyní uživatelé Huawei snadno vyhledávat a porovnávat lety, hotely a možnosti pronájmu aut po celém světě.

Petal Search nabízí jedinečná doporučení a inspiraci na cestovatelském kanálu Petal Search, kde zákazníci najdou vše, co potřebují při plánování svých cest za dobrodružstvím. Cestovatelé si díky globálnímu i lokalizovanému obsahu mohou sestavit autentické itineráře podle svého gusta. Cestovní kanál je přístupný prostřednictvím aplikace Petal Search, webové verze Petal Search, aplikace Huawei Assistant nebo jednoduchým přejetím prstem dolů na telefonu Huawei.

Skyscanner prostřednictvím služby Petal Search bude k dispozici 40 milionům měsíčně aktivních uživatelů služby Huawei Petal Search ve 170 zemích a více než 28 milionům měsíčně aktivních uživatelů služby Petal Maps ve 160 zemích. Uživatelé služby Petal Search, která bude zpočátku dostupná v Evropě a poté zavedena celosvětově, budou mít přístup ke stejnému obsahu, pokrytí a výhodným cenám, na které jsou zvyklí původní uživatelé služby Skyscanner.

Ředitelka partnerského marketingu společnosti Skyscanner Sonja Balcer uvedla: „Velmi nás těší, že můžeme spolupracovat se společností Huawei a podporovat vyhledávání letů v Petal Search pomocí našeho špičkového rozhraní API. Uživatelé služby Petal Search budou nyní moci najít miliony kombinací letů do destinací po celém světě, a to vše na dosah ruky s těmi nejvýhodnějšími cenami a rychlými výsledky. Naše spolupráce přichází v důležitém období pro cestovní ruch a těšíme se, že v nadcházejících měsících a letech budeme společně vítězit na globální i místní úrovni.“

Partnerství přichází v době, kdy se celosvětová letecká doprava zotavuje, a cestovatelé začínají plánovat letní dovolenou.

Vyhledávač letů Skyscanner se spojuje se službami Huawei Mobile Services v době, kdy letecké společnosti zvyšují kapacitu a na celém světě se uvolňují cestovní omezení. Na cestování nebyla nikdy lepší doba. Možná se vám podaří získat i nějakou výhodnou last-minute nabídku!

Z nedávného průzkumu, který si nechala společnost Skyscanner zpracovat, vyplývá, že 86 % cestovatelů plánuje utratit za cesty více nebo stejně jako před pandemií, přičemž polovina z nich utratí více než dříve. Poptávka po cestování se v mnoha regionech po celém světě opět silně zvyšuje, přičemž v březnu vzrostl celosvětový objem vyhledávání oproti únoru o 20 %.

„Vzhledem k oživení cestovního ruchu a rostoucí důvěře spotřebitelů si myslíme, že je ideální čas povzbudit spotřebitele, aby vyrazili zpět do světa. Chceme podporovat dobrodružné smýšlení budováním nových i stávajících partnerství se značkami z oblasti cestování a vyhledávání, abychom pomohli rozvíjet Petal Search jako efektivního a spolehlivého společníka na cestách,“ řekl viceprezident Huawei Mobile Services Europe Jaime Gonzalo.

Jaime dále dodal:„Přivedení společnosti Skyscanner do služby Petal Search je důkazem našeho odhodlání poskytnout našim uživatelům větší výběr a představuje nový milník v naší snaze spolupracovat s lídry a inovátory na trhu.“

Vyhledávač Petal Search využívá nejnovější technologické inovace, aby spotřebitelům po celém světě poskytl možnosti kognitivního vyhledávání. Jeho cílem je poskytovat vyhledávání plné vysoce kvalitního obsahu a služeb a spolupracovat s předními značkami a podniky ze všech odvětví, aby uživatelé Huawei mohli co nejsnadněji uspokojovat své každodenní potřeby.“

Vyhledávání letů na telefonu pomocí služby Petal Search.