Alexandre Menu byl jmenován novým generálním ředitelem společnosti Netatmo

Alexandre Menu byl jmenován generálním ředitelem Netatmo.  Přebírá tak odpovědnost za řízení a růst společnosti. V této klíčové pozici nově dohlíží na veškeré operace, řídí strategii a realizuje iniciativy zaměřené na růst a inovace.

Jako generální ředitel Alexandre Menu úzce spolupracuje s řídícími týmy na vývoji a realizaci strategických plánů s cílem posílení pozice společnosti na globálním trhu. Svojí pozicí přímo odpovídá Frédéricu Xerrimu, řediteli pro Evropu skupiny Legrand.

Alexandre Menu

Alexandre Menu dříve zastával funkci viceprezidenta pro energetickou účinnost v Legrand a má 16 let zkušeností z mezinárodních dceřiných společností skupiny v Egyptě, Číně, jihovýchodní Asii a Francii. Svou profesní kariéru započal rozvojem podnikání firmy na kabelové žlaby Cablofil ve Španělsku a Portugalsku, než byla společnost v roce 2005 převzata skupinou Legrand.

Menu tuto pozici přebírá po Philippu Citroënovi, který byl nově jmenován ředitelem strategických partnerství skupiny Legrand pro Evropu.

Netatmo je jedním z lídrů v oblasti chytré domácnosti, který navrhuje a vyrábí intuitivní inteligentní zařízení pro bezpečnější a komfortnější domov.

V roce 2012, kdy společnost vznikla, se zavázala nadále navrhovat a uvádět na trh zařízení, pro něž platí:

  • 100% bez poplatků: bez předplatného a jiných nákladů
  • 100% zabezpečení: garance ochrany údajů a respektování soukromého života uživatelů
  • 100% průběžný vývoj: pravidelné aktualizace a přidávání funkcí zdarma

Netatmo v současnosti nabízí 13 zařízení a příslušenství pro chytrou domácnost. Užitečná a snadno použitelná zařízení uživatelům usnadňují každodenní život a současně zvyšují komfort jejich domácnosti.

Kromě řady výrobků určených pro širokou veřejnost se společnost v rámci programu „with Netatmo“ ve spolupráci s předními značkami z oblasti stavebnictví podílí na vývoji možnosti integrace řízení chytré domácnosti do infrastruktury obytných domů.