Telefon HONOR 70 sbírá ocenění v médiích, získal i titul „Best of IFA“

Globální technologická značka HONOR se na právě probíhajícím veletrhu spotřební elektroniky IFA poprvé představila na IFA Keynote stage se svou koncepcí „Vstříc propojené budoucnosti“ (Embracing the Connected Future) i nejnovějšími modely z řady HONOR N pro globální trh.

Tenký a stylový telefon HONOR 70, který je jako první vybaven novým senzorem IMX800 od společnosti Sony, má ve své kategorii výjimečný výkon. Nový režim sólového vystřižení (Solo Cut) zase umožňuje originální a neotřelý způsob natáčení vlogů a stává se splněným přáním tvůrců video obsahu.

Společnost HONOR letos získala celkem 35 ocenění od světových médií, z toho 21 titulů v různých kategoriích sklidil právě telefon HONOR 70. Řada předních technických médií z celého světa navíc HONOR 70 vyhodnotila jako šampiona veletrhu – „Best of IFA“. Podle významného globálního technologického magazínu TechRadar je HONOR 70 „jedním z nejlepších telefonů se systémem Android tohoto roku“. Přední mezinárodní byznysové médium Forbes popisuje telefon HONOR 70 jako „kvalitní a všestranný“.

Ocenění od světových technických a zájmových médií se dočkaly také další produkty HONOR ze série N. V hodnocení notebooku HONOR MagicBook 14 na portálu Trusted Reviews se například dočteme, že se jedná o „fantastický pracovní notebook a skvělou alternativu k MacBooku Air pro ty, kteří chtějí zůstat věrní systému Windows.“ Za zmínku rozhodně stojí i titul Best of IFA pro tablet HONOR Pad 8, který mu za vynikající výkon v oblasti audio a video zábav udělil světově proslulý časopis hudebního a zábavního průmyslu Billboard.

Telefon HONOR 70 je nyní k dispozici na vybraných evropských trzích za zaváděcí cenu 549 EUR. Na vybraných evropských trzích by se měl objevit také notebook HONOR MagicBook 14 a tablet HONOR Pad 8 (předobjednávky již probíhají).

Další informace naleznete na webových stránkách společnosti HONOR www.hihonor.com