Nový terénní hráč, který něco vydrží – GWM TANK300 je tady

Podle zprávy o prodeji společnosti GWM za rok 2021 má model GWM TANK300 vynikající podíl na trhu, představuje více než 50 % trhu s robustními terénními vozidly v Číně.

Model GWM TANK300 je inteligentní luxusní terénní SUV pod značkou TANK a dokazuje, že snaha značky vytvořit „globální módní terénní značku“ a novou kategorii na trhu terénních SUV slaví úspěch. Značka TANK je pátou velkou značkou, kterou společnost GWM v roce 2021 uvedla na trh, a stojí v čele nového vývojového trendu vozů SUV.

Model GWM TANK300 se může pochlubit třemi hlavními přednostmi, mezi něž patří vysoký výkon, vynikající schopnosti při jízdě v terénu a inteligentní řídicí systém.

Vysoký výkon je jednou z klíčových vlastností tohoto nového modelu. Model GWM TANK300 je vybaven přeplňovaným benzinovým motorem 2,0T s přímým vstřikováním paliva. Zásluhou dokonalého souladu výkonu a točivého momentu může terénní vozidlo zůstat výkonné i při plném zatížení. Použití převodovky 8AT zajišťuje nejen plynulou jízdu při vysokých rychlostech, ale také nízkou spotřebu paliva.

Toto zbrusu nové vozidlo má také vynikající výhodu ve schopnostech při jízdě v terénu. Zejména díky výkonnému „režimu lezení“ může příčná náprava plynule pracovat a rychle brzdit při stoupání do prudkého svahu. S výkonnou pomocí tohoto systému dokáže model GWM TANK300 snadno překonat náročné a komplikované silniční podmínky, jako jsou poušť, silnice zaplavené vodou, schody a strmé svahy.

Další špičkovou funkcí modelu GWM TANK300 jsou jeho inteligentní technologie. U 360stupňového systému videa lze přepínat mezi různými pohledy a rychle tak fotografovat okolní scény. Funkce „Monitor prostorového zobrazení“ dokáže na displeji LCD zobrazit jasný obraz i při jízdě za nepříznivého počasí. Zajímavé je, že řidiči mohou v rámci zajištění maximální bezpečnosti některé funkce spouštět také hlasem.

Model GWM TANK300 získal v loňském roce ocenění „Nejoblíbenější produkt uživatelů roku“ a „Nejočekávanější SUV roku“. Díky svému vynikajícímu výkonu je všeobecně uznáván. Zároveň byl vysoce hodnocen na čínském trhu. Automobilová média PCAUTO uvedla, že vynikající terénní vlastnosti modelu GWM TANK300 zdůrazňují jeho přidanou hodnotu jakožto terénního vozidla.

Tento vůz bude brzy uveden na trh v Saúdské Arábii a Austrálii. Očekává se, že prorazí na světovém trhu náročných terénních vozů SUV a stane se zde novou hvězdou.

GWM TANK500 bude brzy uveden také na čínském trhu a může se stát dalším novým reprezentativním modelem v segmentu SUV.