Barion umožní Aukru poskytovat rychlejší a bezpečnější platby

Společnost Barion, která poskytuje specializované nástroje v oblasti online plateb, navazuje spolupráci s největším českým online tržištěm Aukro. Toto partnerství představuje další milník v poslání Barionu zajišťovat rychlé a bezpečné bezhotovostní platby a přinese zákazníkům Aukra širší možnosti plateb.

„Celá filozofie Barionu je postavena na inovaci a bezpečnosti v platebním prostředí. Spolupráce s Aukrem je pro nás dalším významným krokem k naplnění našeho poslání stát se lídrem v oblasti bezhotovostního placení. Aukro je v České republice ikonou online nákupů, takže považujeme za skvělou příležitost, že můžeme svými technologickými řešeními přispět k ještě lepší a bezpečnější platbě jejich zákazníků,“ říká Balázs Judik, marketingový ředitel společnosti Barion.

Technologické inovace

Jako společnost, která si zakládá na inovacích a spolehlivosti, Barion přináší do partnerství několik klíčových technologických výhod. Platební brána Barion Smart Gateway nabízí konverzní poměr přes 90 %, což je ve srovnání s konkurencí nadprůměrný výkon. Výjimečný transakční systém (TRA) kontroluje víc než 60 různých parametrů platby, včetně IP adresy, e-mailové adresy a typu karty, díky čemuž dokáže předcházet zneužití platebních karet při platbách na internetu.

Řešení Barion Pixel poskytne Aukru užitečnou analýzu chování zákazníků. Tím pádem umožňuje líp porozumět jejich potřebám a přizpůsobit své služby tak, aby jim co nejlépe vyhovovaly.

Výhody pro Aukro a jejich návštěvníky

Díky tomuto partnerství nyní můžou zákazníci Aukra využívat platby přes Apple Pay a Google Pay. K dispozici je také digitální peněženka Barion Wallet, kterou v současné době používá víc než půl milionu uživatelů ve střední a východní Evropě. Barion Smart Gateway nabízí transparentní a nízké ceny Interchange++ (IC++) a smíšené poplatky. O bezpečnost dbá mimo jiné pomocí důkladné autentizace zákazníka protokolem 3-D Secure (3DS) a souborem mezinárodně uznávaných bezpečnostních standardů PCI DSS.

„V Aukru neustále hledáme cesty, jak uživatelům zpříjemnit zážitek z nakupování. Partnerství s Barionem nám umožní nabídnout zákazníkům ještě rychlejší, pohodlnější, a hlavně bezpečnější platební možnosti,“ komentuje Rostislav Moric, CFO ze společnosti Aukro.