Signify otevírá v Číně svou největší továrnu na světelné zdroje a svítidla

Signify (Euronext: LIGHT), světový lídr v oblasti osvětlení, rozšiřuje svoji výrobní kapacitu a ve městě Ťiou-ťiang v čínské provincii Ťiang-si otevírá svůj největší závod na výrobu LED osvětlení na světě. Nová továrna společného podniku Signify, Zhejiang Klite Lighting Holdings Co., Ltd. („Klite“) bude vyrábět pro Čínu a globální trh vysoce kvalitní produkty LED osvětlení, a to včetně výrobků pro značku Philips.

Nový závod se 192 výrobními linkami vyrostl na ploše o rozloze 200 000 m² a jeho uvedení do plného provozu se plánuje do konce letošního roku. K výrobě LED světelných zdrojů a svítidel určených pro profesionální i spotřebitelský trh bude využívat prvotřídní výrobní technologie, pokročilé řízení procesů a inteligentní systém logistiky.

Další růst v Číně je klíčovou součástí naší globální obchodní strategie. Nová továrna představuje důležité rozšíření výrobní kapacity a podporuje růst společnosti Signify v Číně i ve světě. Otevření závodu je jasným důkazem našeho dlouhodobého závazku vůči Číně. Posílení pozice v oblasti výroby a inovací na tomto důležitém trhu současně podporuje tamní cíle udržitelného rozvoje,“ řekl Eric Rondolat, generální ředitel společnosti Signify.

Otevření tohoto vysoce technologicky vyspělého závodu nejenže posílí naše výrobní kapacity, ale také díky němu dosáhneme ještě větší rychlosti, efektivity a inovací, čímž se připravujeme na růst globálního trhu s LED osvětlením,“ řekla Rowena Lee, vedoucí divize digitálních produktů ve společnosti Signify.

V roce 2019 získala společnost Signify 51% podíl ve společnosti Klite, která je předním výrobcem vysoce kvalitních a úsporných LED zdrojů a svítidel pro zákazníky z celého světa. Udržitelnost řadí společnost Signify na první místo, a proto bude nový závod využívat opatření pro energetickou účinnost, automatizaci výroby a inteligentní logistické technologie, aby dosáhla svých cílů v oblasti udržitelnosti a vybudování inteligentní továrny.

Společnost Signify (Euronext: LIGHT) je světovým lídrem v oboru osvětlovací techniky pro profesionální zákazníky i koncové spotřebitele, včetně osvětlení pro internet věcí (IoT). Produkty značky Philips a systém propojeného osvětlení a datových služeb Interact vytvářejí přidanou obchodní hodnotu a pomáhají ke zlepšování života v domácnostech, kancelářích, průmyslových objektech i na veřejných prostranstvích.