Společnost GWM uzavřela smlouvy se stovkami distributorů pro udržení dynamiky růstu globálního prodeje

Společnost GWM podepsala 30. listopadu na veletrhu Thailand International Motor Expo 2022 smlouvy se stovkami distributorů pro další rozšíření své globální prodejní sítě.

Jak uvedl viceprezident GWM Parker Shi, společnost je pevně rozhodnuta pro globalizaci ve vývoji. Aby mohla i nadále rozšiřovat globální trh a uspokojovat potřeby zámořských zákazníků, hodlá společnost GWM maximálně využívat svůj ekosystém partnerů pro zářivější budoucnost s pokročilejšími a inteligentnějšími automobily na alternativní pohon.

Společnost současně pozvala více než 200 globálních distributorů, aby navštívili její stánek na motoristickém veletrhu, její prodejny i zážitkové centrum v Bangkoku a seznámili se s kompletní nabídkou inteligentních produktů a technologií GWM v oblasti alternativního pohonu.

Distributor z jednoho z členských států ASEAN řekl: „Inovativní vozidla a technologie alternativního pohonu ukazují sílu společnosti GWM. Jako partner společnosti mám v její nové elektrické produkty plnou důvěru.“

Aby se distributoři mohli s jejími alternativními vozidly a inteligentními technologiemi důvěrně seznámit, uspořádala společnost GWM 1. prosince také pestré testovací jízdy, zahrnující mimo jiné zrychlení z 0 na 100 km/h, slalom a automatické parkování. Pro zkušební jízdy byly k dispozici modely HAVAL H6 PHEV, H6 HEV, JOLION HEV, ORA GOOD CAT (na evropském trhu pod názvem FUNKY CAT), TANK300 a GWM POER.

„V Austrálii je oblíbená celá řada modelů GWM. Také ORA GOOD CAT podala při zkušební jízdě dobrý výkon. Tento model zaujme jak svým výrazným exteriérem, tak i pohodlným interiérem. Uvedení ORA GOOD CAT na australský trh přinese revoluční změny,“ uvedl jeden z australských distributorů.

Během zkušební jízdy si pracovníci společnosti GWM zaznamenávali zpětnou vazbu od distributorů. Ti si testované modely chválili a doplňovali specifické požadavky a uživatelské návyky zákazníků na svých trzích. Někteří distributoři projevili také zájem představit na svých trzích na podporu prodeje vozidel produkty s alternativním pohonem.

Jeden z distributorů, který podepsal smlouvu se společností GWM poprvé, se zapojil především do zkušebních jízd modelu HAVAL H6 PHEV a uvedl: „Hybridní elektrická vozidla společnosti GWM jsou výjimečná. Mohou být vynikajícím řešením pro alternativní mobilitu. HAVAL H6 PHEV nabízí velký výkon a vynikající spotřebu paliva. Doufám, že jej už brzy nabídneme našim domácím zákazníkům.“

Distributoři se rovněž zúčastní zahraniční konference GWM 2022, která se bude konat 2. prosince. Partnerství navázané se zahraničními distributory se stává dalším krokem společnosti GWM v rámci jejích strategií globalizace a transformace pohonu vozidel.