Veracode rozšiřuje své vývojové centrum v Praze díky partnerství s Accion Labs

Společnost Accion Labs, globální poskytovatel komplexních inženýrských služeb a softwarového poradenství, a Veracode, přední světový poskytovatel řešení pro testování bezpečnosti aplikací,boznámily partnerství a vybudování nového inženýrského centra Veracode v Evropě. Spolupráce umožní společnosti Veracode rozšířit své kapacity pro poskytování kvalitních bezpečnostních služeb nové generace využitím rozšířené globální podpory v bohaté komunitě technologických talentů v Praze.

S pokračujícím rozvojem mezinárodních aktivit společnosti Veracode – naposledy spuštěním evropské cloudové instance – umožní nové inženýrské centrum excelence růst a rozšiřování jejích evropských kapacit v oblasti výzkumu a vývoje. Přinést má také vyšší efektivitu a rychlejší vývoj produktů a inovací.

„Po pečlivém výběru jsme se rozhodli pro Prahu, abychom rozšířili naši globální technickou přítomnost v Evropě,“ říká produktový ředitel Veracode Brian Roche„Díky přístupu k vysoce kvalifikovaným inženýrským talentům v České republice urychlíme náš další růst jako globálního lídra na trhu bezpečnostních aplikací. Posílením našich stávajících týmů v USA chceme také navýšit svou inovační kapacitu a dále poskytovat zákazníkům výhody našich klíčových služeb. Jsme nadšeni, že můžeme naši probíhající globální expanzi v Evropě posílit strategickou přítomností v Praze a těšíme se na nové členy týmu, které přivítáme v naší kultuře inovací a nadšení pro zákazníka.“

Satyajit Bandyopadhyay, ředitel pro zákazníky ve společnosti Accion, uvedl: „Prostřednictvím spolupráce s Veracode, ikonickou společností v oblasti zabezpečení aplikací, chceme šířeji přispět ke globální revoluci ve vývoji a zavádění pokročilých bezpečnostních služeb. V tomto partnerství se setkávají naše špičkové inženýrské schopnosti s věhlasem a vizí společnosti Veracode pro vývoj inovací schopných řešit výzvy i příležitosti dnešní digitální ekonomiky.“

Rohit Jayaswal, senior viceprezident pro strategický obchod ve společnosti Accion, dodává: „Partnerstvím s Veracode jsme nesmírně nadšeni a očekáváme, že se pražské inženýrské centrum (PEC) Accion stane zásadním článkem naší růstové strategie pro Evropu. Během roku 2023 se má PEC rozrůst na více než stovku inženýrů.“

Nové vývojové centrum je již v provozu a v současné době nabírá nové zaměstnance. První volné pozice najdete zde.

O společnosti Accion Labs (www.accionlabs.com)

Accion Labs je inovativní technologická společnost, která využívá nové technologie, širokou škálu akcelerátorů a praxí prověřený, bezpečný proces dodávání inovací k vytváření transformačního softwaru.

Accion poskytuje své služby více než 100 klientům včetně podnikových organizací, technologických startupů, SaaS a platformových firem. Její zkušenosti z řady odvětví sahají od elektronického obchodu a FinTech přes zdravotnictví, pohostinství, pojišťovnictví, maloobchod a dodavatelského řetězce až po telekomunikace, veřejné služby a mnoho dalších.

O společnosti Veracode (www.veracode.com)

Veracode je předním partnerem AppSec pro vytváření bezpečného softwaru, snižování rizika narušení bezpečnosti a posilování bezpečnosti a produktivity vývojových týmů. Společnosti využívající Veracode tak mohou posouvat kupředu své podnikání i celý svět. Díky kombinaci automatizace procesů, integrace, rychlosti a pohotovosti pomáhá Veracode společnostem získat přesné a spolehlivé výsledky, které jim umožní zaměřit své úsilí nejen na vyhledávání potenciálních zranitelností, ale i na jejich řešení.