Spojení dvou bohatých historií: velké oznámení společnosti Toshiba TV

Láska ke kvalitnímu fotbalu se přenáší z generace na generaci a vytváří bohatou kulturu, která sjednocuje miliony lidí ze všech koutů světa. V letošním roce se společnost Toshiba TV stala oficiální televizí mistrovství světa ve fotbale v Kataru 2022.

Strhující a věrný obraz televizorů Toshiba doplňuje jejich charakteristický zvukový projev, který prostupuje celým tělem. To vše vytváří skutečně fascinující a realistickou fotbalovou podívanou a podtrhuje zážitek z mistrovství světa ve fotbale v Kataru 2022. Tím ale výčet nekončí. Uživatelsky přívětivé technologie, jako je dálkové ovládání v mobilním telefonu a funkce hlasového ovládání, jsou poháněny špičkovými operačními systémy, které jsou výsadou televizorů Toshiba.

Spoluprací s nejvýznamnější fotbalovou asociací, která přináší divákům jedinečný zážitek, prokazuje společnost Toshiba svůj trvalý závazek k dokonalému zpracování, které je základem jejího podnikání i důkazem sportovního chování. Toto souznění s duchem fotbalu se v praxi projevuje tím, že vysoce kvalitní OLED, UHD a Smart televizory Toshiba získávají cenné uznání v rámci událostí světové úrovně, jako je právě mistrovství světa ve fotbale.

Představené vlajkové lodě televizorů Toshiba TV zaznamenaly letos na světových trzích obrovský úspěch. Rok se s rokem sešel a Toshiba se chystá dostát svému statusu oficiální televize mistrovství světa ve fotbale v Kataru 2022 a nabídnout divákům nezapomenutelný zážitek ze sledování prvotřídního fotbalu.

Mistrovství světa ve fotbale v Kataru 2022 se uskuteční od 20. listopadu do 18. prosince v Kataru. Je to 22. ročník turnaje, který se poprvé hraje v arabském světě. Losování skupinové fáze mistrovství světa se uskutečnilo 1. dubna 2022 v katarském Dauhá. Poslední tři místa v kvalifikaci byla obsazena v červnu, kdy se do 32členného výběru probojoval Wales, Austrálie a Kostarika.

Společnost Toshiba TV má za sebou 70letou historii výroby špičkových televizorů. Díky smyslu pro inovace ve své DNA vyrobila mnoho televizorů, které překonaly trh a nabídly první funkce svého druhu na světě nebo v Japonsku. Od roku 1952, kdy byl vyroben první televizor, poskytuje Toshiba díky své vysoké kvalitě obrazu nezapomenutelné zážitky a nové způsoby sledování mnoha lidem na celém světě.