První SUV kupé pro globální trhy společnosti GWM, HAVAL H6 GT, získalo pozitivní recenze

Společnost GWM, která uvedla na australský trh svůj model HAVAL H6 GT, nedávno uskutečnila první testovací jízdy pro zástupce médií. S vynikajícími jízdními vlastnostmi tohoto vozu se tak mělo možnost seznámit více spotřebitelů.

Pod dojmem z těchto testovacích jízd mnohá média model HAVAL H6 GT hodnotila velice pozitivně. Ta vyzdvihla mimo jiné jeho působivý design i výbavu inteligentními technologiemi. K podrobnému seznámení s tímto kupé byli přizváni zástupci řady významných médií, včetně redakcí serverů CarExpert a Carsales.

Vůz řidičům během testovacích jízd předvedl svůj ojedinělý sportovní vzhled, který uplatňuje designový styl „shark bionic“ (bionický žralok). Design přední část vozu obsahuje prvky, které se odkazují na žraločí prsní ploutve a zuby. Boky vozu jsou elegantně aerodynamické a přecházejí v zadní část, navrženou ve stylu fastback. Díky těmto detailům působí vůz HAVAL H6 GT výrazným sportovním dojmem.

„Vůz kombinuje užitné vlastnosti standardního SUV s jedinečností SUV kupé. Jde o kombinaci, kterou si řada místních zákazníků oblíbí,“ uvedl server CarExpert, místní odborný automobilový web.

Při zkušební jízdě po městských silnicích předvedlo kupé řidičům také svou vynikající výbavu inteligentními funkcemi. Během zkušebních jízd byla předváděna varianta s vyšší výbavou, která disponuje řadou chytrých technologií, jako je průhledový displej (HUD) nebo systém rozpoznávání dopravních značek (TSR). Systém TSR dokáže rychle zaznamenat informace o rychlostních omezeních a viditelně je zobrazit na průhledovém displeji (HUD), aby řidiči pomohl dodržovat povolenou rychlost.

Server Carsales, známý australský web o automobilech, uvedl, že „ popularita značka HAVAL v Austrálii rychle stoupá, protože na trh přicházejí její modely nové generace s vysokou úrovní výbavy, technologií a bezpečnosti. Nyní byl představen sportovněji laděný model ve stylu kupé, který oblibu značky dále zvýší.“

HAVAL H6 GT je první SUV kupé pro globální trhy, postavené na platformě GWM L.E.M.O.N. Díky této testovací jízdě se média měla možnost s vynikajícími jízdními vlastnostmi tohoto kupé seznámit přímo.

„Značka GWM HAVAL se zavázala nabízet místním uživatelům produkty, které nejlépe vyhovují australskému životnímu stylu,“ prohlásil Tom, manažer značky HAVAL v Austrálii.

Společnost HAVAL se na základě znalostí australského trhu a hlubokého porozumění potřebám uživatelů snaží podporovat přizpůsobování a modernizaci produktů. V Austrálii na trhu postupně uvedla několik produktů, například model HAVAL H6 3. generace nebo model HAVAL JOLION. Tato vozidla jsou u místních zákazníků oblíbená díky svému módnímu a inteligentnímu jízdnímu stylu.

Společnosti HAVAL se na trhu podařilo dosáhnout rychlého růstu prodeje uvedením nových výrobků, které splňují specifické požadavky místních zákazníků. Podle údajů zveřejněných serverem CarExpert tato značka v Austrálii nadále zaznamenává obrovský nárůst prodeje, přičemž prodejnost modelů HAVAL JOLION a HAVAL H6 vzrostla o více než 150 %.

Nyní HAVAL na světových trzích nabízí diverzifikovanou řadu produktů, mezi které patří například HAVAL JOLION, řada HAVAL H6 3. generace s hybridními a GT variantami, HAVAL DARGO nebo HAVAL H9.