RevBits přináší komplexní zabezpečení e-mailu od poštovního serveru až po schránku uživatele

Společnost RevBits, univerzální poskytovatel řešení kybernetické bezpečnosti pro koncové body, cloudové a lokální ekosystémy společností, dnes představila svůj produkt RevBits Secure Email Gateway (SEG), který přidává ke stávajícímu zabezpečení e-mailu na straně klienta další vrstvu. Zákazníci mají nyní možnost bránit se proti sofistikovaným škodlivým e-mailům od místa příjmu e-mailu až do schránky uživatele.

• RevBits Secure Email Gateway je pro maximální dostupnost a dynamickou škálovatelnost založena na cloudu a lze ji nasadit kdekoli na světě.

• RevBits User Inbox Protection je klientem instalovaná aplikace, která běží lokálně, panel správce je dodáván jako SaaS a chrání před vysoce sofistikovanými škodlivými e-maily v nejnebezpečnějším místě – koncovém bodě.

Robustní vícevrstvý přístup k zabezpečení e-mailů programu RevBits Email Security nabízí jednotný řetězec zabezpečení, který zachycuje, analyzuje a blokuje i nejsofistikovanější škodlivé e-maily v celém rozsahu poštovních služeb – od lokálních a cloudových e-mailových serverů až po uživatelské schránky v nejvzdálenějších bodech na okraji sítě. Všechny funkce a vlastnosti jsou sjednoceny do přehledného ovládacího panelu přístupného prostřednictvím zabezpečeného správcovského portálu.

„Kybernetická bezpečnost vyžaduje vícevrstvý, multifunkční přístup. Vzhledem k tomu, že naprostá většina malwaru pochází z e-mailových phishingových útoků, je právě e-mail základním kamenem ochrany podniku,“ řekl generální ředitel společnosti RevBits David Schiffer„Propojení RevBits SEG s naším zabezpečením e-mailu u klienta je jedním z případů, kdy je celek něčím víc, než jen součtem jednotlivých částí.“

„Základní architektura i rozšíření řešení od RevBits jsou především o možnosti volby, flexibilitě a důkladném zabezpečení,“ řekl technický ředitel společnosti RevBits Mucteba Celik. „Když jsme se rozhodli přidat k našemu zabezpečení e-mailu na straně klienta SEG, bylo naším cílem nabídnout kompletní řešení pro bezpečnost e-mailu, odstranit mezery v zabezpečení a řešit znepokojivý fakt, že drtivá většina malwaru se stále šíří prostřednictvím e-mailu. Teď máme skutečně plnou ochranu.“

O společnosti RevBits

Společnost RevBits, zajišťující komplexní řešení kybernetické bezpečnosti, vznikla v roce 2018 s cílem poskytovat svým zákazníkům špičkovou ochranu a služby. RevBits nabízí firmám řadu pokročilých bezpečnostních řešení, které lze spravovat prostřednictvím jednotné bezpečnostní platformy, a poskytuje tak ochranu před nejnáročnějšími kybernetickými hrozbami dnešní společnosti. Společnost RevBits sídlí ve městě Mineola ve státě New York a má pobočky v USA (v Princetonu ve státě New Jersey a v Bostonu ve státě Massachusetts), Británii (v Londýně) a v Belgii (v Antverpách). Další informace o společnosti RevBits najdete na adrese www.revbits.com/aboutrevbits.