Tommy Hilfiger se vrací na newyorský týden módy

Společnost Tommy Hilfiger, kterou vlastní PVH Corp., oznamuje, že se poprvé po třech letech vrací na newyorský týden módy, a to s zážitkovou přehlídkou, která představí nejnovější kolekci „See Now, Buy Now“ pro podzim 2022 a zároveň vtáhne fyzicky i digitálně diváky do osvěženého světa značky. Interaktivní zážitek, který se uskuteční 11. září v 19:00 EDT, čerpá inspiraci z jedinečné newyorské tvůrčí scény: epicentra lidí a subkultur, střetu lo-fi a hi-tech a spojení stylu a kreativity. Akce prodchnutá atmosférou a syrovostí New Yorku – rodiště značky TOMMY HILFIGER – propojí lidi prostřednictvím spontánních okamžiků kreativity v IRL prezentaci na Skyline Drive-In v Brooklynu a v paralelní aktivaci v metaprostoru.

„Když jsem přemýšlel o tom, kde zahájit náš návrat na týden módy, mé srdce okamžitě zamířilo k ikonické kreativní kultuře New Yorku,“ řekl Tommy Hilfiger. „Právě tady se setkávala móda, umění, hudba a zábava, když jsem v branži začínal. A dodnes je to právě tento přístup, který mě inspiruje k tomu, abych se zapojil do špičkových komunit budujících nové kreativní zážitky. Tato sezóna je především o střetu mých oblíbených archivních inspirací s novými koncepty živých akcí a virtuálních světů. Je to dokonalé vyjádření toho, za čím si stojíme, když návratem na NYFW vzdáváme hold našim kořenům.“

Inovativní multimediální aktivace značky oživí kolekci TOMMY HILFIGER pro podzim 2022 – od New Yorku přes evropské metropole až po Čcheng-tu a další místa. Nové maloobchodní koncepty ve vybraných prodejnách TOMMY HILFIGER a převzetí u klíčových velkoobchodních a čistě hráčských partnerů po celém světě doplní fyziognomickou přehlídku. Na přehlídkovém mole i mimo něj budou debutovat partnerství s globálními talenty, kteří jsou hrdiny toho, že TOMMY HILFIGER otřásá klasikou příprav.

Jako první v oboru bude přehlídkové molo „See Now, Buy Now“ živě přenášeno do globální komunity Roblox čítající více než 50 milionů uživatelů denně a doprovázet je budou avataři oblečení ve stylech TOMMY HILFIGER pro podzim 2022, kteří ovládnou zremixované virtuální město New York. Každý styl, který se objeví na fyzickém molu, bude možné zakoupit celosvětově prostřednictvím konceptu Tommy Hilfiger „See Now, Buy Now“, včetně exkluzivních digitálních produktů na Robloxu. Partnerství značky s globální multiverse platformou bylo zahájeno v prosinci 2021 a nadále se rozšiřuje o nové fáze.