Hradecký Park Golf mění majitele, do areálu vstupuje BICZ

Oblíbený golfový areál v Hradci Králové po letech mění majitele. Nově je Park Golf součástí portfolia holdingu BICZ, který podniká ve výnosových nemovitostech. Kromě drobné úpravy názvu však zásadní změny v plánu nejsou. Záměrem nového majitele je především posílit zdejší golfovou komunitu, popularizovat tento sport mezi dětmi a přilákat na toto výjimečné místo více komerční i privátní klientely.

Sportovně-relaxační areál s příjemným devítijamkovým golfovým hřištěm, kvalitní restaurací a moderním hotelem změnil majitele po téměř dvaceti letech začátkem letošního června. Do vyhledávané lokality slibuje holding BICZ přinést svěží vítr, navázat na zdejší profesionální péči o golfisty, rozšířit sport mezi mladé hráče a zvelebovat prostory nejen pro firemní večírky a konference, ale i svatby a soukromé oslavy. „Naší vizí je vytvořit příjemné místo, kde budou lidé z okolí rádi trávit svůj čas. Chceme, aby se prémiové prostory Park Golfu využívaly nejen pro organizaci firemních akcí, prezentací a jednání. Nabídneme ho proto také k dalšímu komerčnímu a soukromému využití. Dobře víme, že Park Golf je oblíbeným místem konání soukromých oslav, a proto i my zde rádi přivítáme privátní klientelu. Naším cílem je také profesionálně pečovat o golfovou komunitu v rámci místního golfového klubu, stejně tak i o kvalitu golfového areálu a hřiště. Budeme podporovat juniorský golf a aktivně tak pomáhat rozvoji a popularizaci tohoto sportu mezi dětmi,“ říká spolumajitel a předseda představenstva holdingu BICZ Milan Filo s tím, že plánují pokračovat mimo jiné v pořádání oblíbených letních dětských kempů a turnajů pro začínající golfové nadšence.

Vedení zdejšího golfového klubu a celého areálu se ujal zkušený ekonom, manažer a aktivní golfista Martin Blank„Za svůj hlavní úkol považuji využít v maximální možné míře potenciál, který v sobě skrývá náš golfový areál jako místo spojující sport, obchod a společenské setkávání. Rozhodně musí jít zároveň o místo otevřené veřejnosti, a to jak v oblasti gastronomických, tak i sportovních a společenských zážitků. BICZ Park Golf má příležitost stát se v Hradci Králové v těchto ohledech místem první volby.“

BICZ dlouhodobě a intenzivně podporuje sport, a to jak profesionální, tak amatérský. Je partnerem například české tenisové jedničky Jiřího Veselého nebo talentované plavkyně Barbory Seemanové. Potřetí v řadě je také titulárním partnerem dostihové sezony v Pardubicích a podporuje též mladé talenty v rámci pražské Tenisové školy.