Kryptoměnová burza BingX optimalizuje prostředí pro obchodníky pomocí verze 3.0

Společnost BingX inovovala svou platformu na verzi 3.0, jejímž cílem je zvýšit konkurenceschopnost platformy a usnadnit obchodníkům její používání. Mezi nové funkce patří integrace spotových a smluvních trhů, která uživatelům umožňuje snadno sledovat své oblíbené spotové a smluvní trhy současně. Tyto informace o aktuálních tržních podmínkách v každém okamžiku jsou užitečné zejména pro profesionální obchodníky.

BingX je přední světovou platformou pro sociální obchodování, která se zaměřuje na uživatele a neustále se snaží vylepšovat svou nabídku.

Platforma BingX také rozšířila své seznamy kryptoměn tak, aby reflektovaly nejnovější a nejoblíbenější mince, spolu s hlubším porozuměním každé z tokenoměn. Pro snadné provádění transakcí byla také optimalizována zkušenost s transakcemi. K dispozici je nyní také funkce zpětného testování, která dokáže simulovat fungování obchodní strategie v historických tržních podmínkách a pomáhá investorům a obchodníkům vyhodnocovat jejich výkonnost.

Mezi další funkce a aktualizace platformy patří větší zobrazení knihy objednávek a celková aktualizace rozhraní. Všechny nově přidané funkce a aktualizace platformy se zaměřují na zajištění příjemnějšího obchodování uživatelům. Obchodníci proto mohou při obchodování nebo interakci na platformě BingX očekávat vyšší efektivitu a hladší průběh operací.

„Každá aktualizace má svůj účel. Zlepšování celkového výkonu naší platformy je zásadní, protože díky němu jsme na trhu konkurenceschopnější. Požadavky a návrhy našich zákazníků bereme v úvahu a podle nich provádíme potřebné úpravy.“ – Elvisco Carrington, ředitel pro vztahy s veřejností a komunikaci ve společnosti BingX

BingX se snaží vyvíjet další zajímavé funkce a stát se nejlepší obchodní aplikaci pro maloobchodníky s kryptoměnami. Platforma umožňuje uživatelům nakupovat a obchodovat s kryptoměnami na většině burz a nabízí sjednocenou platformu pro všechny potřeby uživatele. Hodnotu platformy BingX ještě více zvyšují funkce sociálního obchodování, jako jsou Feed a Copy Trading.