GWM uvádí na trh nové luxusní služební SUV GWM TANK500

Nedávno byl v Číně uveden na trh vůz GWM TANK500, nový model značky GWM TANK, a stal se jedním z nejžádanějších modelů na místním trhu. Jakožto nový člen rodiny GWM paří GWM TANK500, střední a velký model SUV, k první luxusní obchodní řadě této značky, která má jak obchodní, tak terénní vlastnosti.

GWM TANK500 má drsný vnější vzhled a větší profil karoserie než modely této třídy. Díky velké horizontální mřížce chladiče a původním hranatým světlometům v přední části působí dospěleji a stabilněji. Křivky karoserie, například boční linie uprostřed karoserie, která spojuje přední a zadní světlo, jsou hladké a vystavují na odiv jedinečnost vozu.

Kromě slavnostního vzhledu působí interiér vozu GWM TANK500 něžným dojmem, přesně jako správný gentleman. V interiéru vozu jsou bohatě použity měkké materiály a vzory dřeva, které navozují jemnou a hřejivou atmosféru. Ať už se jedná o volant nebo sedadla vozu, vše je potaženo pravou kůží, aby uživatelé po dotyku volantu a usednutí do sedadla cítili pohodlí luxusního obchodního modelu.

Vůz má také nastavení luxusní řady vozů, jako jsou internet vozidel, panoramatické střešní okno a sklo zaručující soukromí ve voze. Zejména design skla zaručujícího soukromí plně odráží detaily luxusní kvality modelu GWM TANK500.

Co se týče jízdních zážitků, GWM TANK500 zdědil po značce TANK její přednosti při jízdě v terénu, pokud jde o průzkumné schopnosti a konstrukci podvozku. Vůz je navíc prvním modelem GWM vybaveným kombinací pohonných jednotek 3.0T+9AT. Silný výkon nejenže pomáhá zvládat různé složité silniční podmínky, ale díky své stabilitě přináší uživatelům také přiměřený pocit bezpečí.

Tento nový model je ideální i pro začínající řidiče terénních vozů. Systém pohonu všech kol lze přepnout na pohon dvou kol, aby byla zaručena maximální hospodárnost. Potřeby uživatelů lze uspokojit bez ohledu na to, zda se jedná o příležitostnou jízdu v terénu nebo každodenní dojíždění.

Po testovací jízdě v modelu GWM TANK500 se mnoho uživatelů vyjádřilo pozitivně, že vůz komplexně splňuje očekávání spotřebitelů v nové éře, pokud jde o kvalitní život s automobilem v blízké budoucnosti. Jde spíše o všestranného pomocníka pro celou rodinu, který zastává roli komplexního poskytovatele služeb pro pracovní účely, každodenní dojíždění a rodinné cesty.

Uvedení modelu GWM TANK500 přiláká ke značce TANK více uživatelů, zatímco uživatelé mají stále v čerstvé paměti popularitu modelu GWM TANK300, prvního hitu značky TANK na místním trhu.

Ve druhé polovině roku 2022 plánuje společnost GWM uvést modely GWM TANK300 a GWM TANK500 na zahraniční trhy. Oba modely mohou globálním uživatelům přinést spoustu příjemných překvapení.