Emirates se zařadila mezi 100 nejlepších společností v žebříčku Global RepTrak® pro rok 2022

Emirates, jakožto největší mezinárodní aerolinka, se zařadila mezi 100 nejlepších společností v žebříčku Global RepTrak® pro rok 2022. Je zároveň jedinou společností z regionu Blízkého východu a severní Afriky, která se do tohoto prestižního žebříčku dostala, celkem získala 72,7 bodů.

Platforma RepTrack pracuje s největší globální databází údajů, které pravidelně sbírá více než 20 let. Eviduje společnosti napříč různými odvětvími z celého světa a v rámci svých on-line průzkumů analyzuje milióny dat z oblasti vnímání dané značky relevantními zúčastněnými stranami.

Emirates je známa svými výjimečnými produkty a službami, které zajišťují na palubě i během odbavování na zemi unikátní cestovatelskou zkušenost napříč všemi letovými třídami. Během pandemie Emirates vedla v rámci celého leteckého odvětví řadu iniciativ, jež přispěly k obnovení důvěry v cestování a podpořily opětovný rozvoj turismu. Přepravou vakcín, léčiv a dalšího nezbytného zboží se rovněž podařilo podpořit četné komunity a ekonomiky jednotlivých zemí. Aerolinka provozuje jednu z nejmodernějších a nejefektivnějších flotil, která disponuje jak ikonickými letouny A380, tak i stroji Boeing 777. Nedávno společnost také představila novou letovou třídu – Premium Economy, která je zákazníky oceňována pro svá prostornější sedadla a vyšší komfort. V oblasti ochrany životního prostředí je Emirates dlouhodobým podporovatelem přírodních rezervací a i nadále je odhodlána snižovat svoji uhlíkovou stopu a svůj dopad na životní prostředí. Jedná se např. o využívání pokrývek ze 100% recyklovatelných plastových láhví a snižování objemu plastů používaných na palubách letounů.

Žebříček Global RepTrak® 100 pro rok 2022 je oceněním předních společností v rámci celého světa.  Vystihuje, jak lidé smýšlejí o společnostech v globálním měřítku. Je to již více než deset let, co The RepTrak Company™ oceňuje 100 nejlepších společností, kterým se tak dostává uznání světových lídrů.