Nový model GWM PICKUP byl uveden na čínský trh

Dne 22. března představila společnost GWM PICKUP ve městě Čcheng-tu v Číně za velké pozornosti médií i spotřebitelů nový model pickupu Jingangpao (název pro čínský trh).

V rámci slavnostního představení byl celkový vzhled, středová konzola, volant a další detaily modelu Jingangpao (název pro čínský trh) představen prostřednictvím live streamingu. Známý čínský automobilový magazín Tencent Auto jej popsal jako „nový model se značnými komplexními přednostmi“.

Společnost GWM uvedla na trh již dříve model GWM POER a jeho dílčí série, které byly bez výjimky kladně přijaty. Nejúspěšnějším modelem je právě Jingangpao (název pro čínský trh), který při oficiálním uvedení na trh předvedl celkovou ukázku svých praktických funkcí a předností.

Jako nová generace pickupů nyní udává Jingangpao v mnoha ohledech směr trhu. Modernizován a inovován byl jeho vnější design, prostor i konfigurace.

Se svou jednoduchou, hladkou siluetou a zajímavým propojením rovných linií a křivek působí velmi esteticky. Kromě klasických prvků GWM POER charakterizuje design přední masky modelu Jingangpao (název pro čínský trh) velkoplošná mřížka ve stylu včelí plástve, která mu dodává výrazný vizuální efekt. Provedení v barvě „dreamy blue“ pak odráží jeho vitalitu a modernost.

Nový model se může pochlubit velkým vnitřním prostorem pro pohodlí uživatelů. Rozměrný kufr zase zajistí efektivní a pohodlnou přepravu například při stěhování, cestě na dovolenou nebo nákupu středního a většího nábytku.

I při plném naložení si Jingangpao (název pro čínský trh) zachovává dobrý jízdní výkon. Je vybaven vyspělou kombinací motoru 2,0T a šestistupňové manuální převodovky. Snadno si tak poradí s různými jízdními podmínkami, jízdou do kopce či prohlubněmi. Jeho vynikající výkon slibuje skutečně mimořádný zážitek z jízdy.

Z hlediska konfigurace se Jingangpao (název pro čínský trh) zaměřuje na aplikaci inteligentních technologií včetně automatického parkování, automatické klimatizace, bezklíčového startování a tempomatu. Při jízdě na dlouhé vzdálenosti tak mohou řidiči za dobrých jízdních podmínek po nastavení rychlosti uvolnit plynový pedál a vozidlo bude automaticky pokračovat v jízdě bezpečnou rychlostí.

Uvedení modelu Jingangpao (název pro čínský trh) pomůže změnit dosavadní image pickupů jako obyčejných dodávek pro přepravu zboží a naplnit tak misi společnosti GWM PICKUP popularizovat pickupy jako oblíbená vozidla pro celý svět.

Model Jingangpao (název pro čínský trh) má být v letošním roce uveden také v dalších zemích, jako je Saúdská Arábie a Chile, a očekává se, že se na globálním trhu brzy prosadí.