Warwick dovršuje transakci v londýnské Belgravii získáním Mozartova portfolia

Společnost Warwick Investment Group dokončila svou dosud největší transakci, v níž získala 25 bytů v pěti samostatných domech na ulici Ebury Street v Belgravii. Tato lokalita je známá svou bohatou historií: na Ebury Street žil kdysi skladatel Wolfgang Amadeus Mozart i tvůrce Jamese Bonda Ian Fleming.

Diverzifikované portfolio nemovitostí, příznačně nazvané „Mozartovo portfolio“, tvoří atraktivní směs jednotek s významným potenciálem zhodnocení prostřednictvím rekonstrukce a rozšíření stávajících prostor. Mozartovo portfolio, charakterizované georgiánskými budovami a vynikající maloobchodní vybaveností okolí, nabízí celou škálu velikostí bytů a řadu možností pro stávající i budoucí nájemníky.

Nákup je součástí strategie společnosti Warwick získávat investiční nemovitosti s potenciálem přidané hodnoty a výborně doplňuje její stávající portfolio devíti domů v nedalekém uzavřeném komplexu na ulici St Barnabas Street v Belgravii.

Od dokončení transakce již společnost Warwick zvýšila obsazenost, zlepšila výběr nájemného a zahájila projektové práce na optimalizaci jednotek pro dlouhodobé přemístění.

Andrew J. Chrysostomou, vrchní výkonný ředitel pro Spojené království:

Tímto nákupem jsme završili hattrick akvizicí, který probíhal posledních šest měsíců. Stále pracujeme na proaktivní konsolidaci aktiv v centru Londýna s cílem dostat se do první desítky soukromých pronajímatelů v hlavním městě.

Kate Richardová, zakladatelka a generální ředitelka:

Mozartovo portfolio je nákup, který se podaří jednou za generaci. Přispívá k naší strategii budování mimořádné nabídky vysoce kvalitních obytných jednotek pro jednu i více rodin. V Belgravii nyní vlastníme 14 budov a patříme tedy k dlouhodobým investorům v této čtvrti.