Společnost Vantage se stala sponzorem nového závodního týmu elektrických offroad vozů McLaren

Společnost Vantage, mezinárodní makléřská firma, oznamuje nové víceleté partnerství se společností McLaren Racing na pozici oficiálního partnera týmu McLaren Extreme E (MX). Partnerství bylo oznámeno s blížícím se zahájením sezóny 2022, jejíž první závod, Desert X Prix v Saúdské Arábii, je naplánován na 19. a 20. února.

Závody Extreme E představují nový koncept motoristického sportu, v rámci něhož týmy závodí v terénu v odlehlých částech světa v nejmodernějších elektrických vozech SUV a zvyšují tak povědomí o problematice klimatických změn.

Partnerství mezi společnostmi Vantage a McLaren Racing představuje spojení celosvětově uznávaných značek, které vyznávají stejné hodnoty: udržitelnost a rozmanitost, ale také rovnost pohlaví, inkluzivitu, a zároveň se zasazují o osvětu v oblasti klimatických změn.

Společnost Vantage navázala s týmem McLaren Extreme E (MX) partnerství díky konceptu Extreme E. Klíčovou prioritou společnosti Vantage je poskytovat přístup k obchodování ve vzdálených oblastech světa, což se dokonale doplňuje se záměrem série Extreme E zvyšovat povědomí o problémech spojených se změnou klimatu volbou specifických míst, kde se závody konají.

Vantage se připojuje k týmu McLaren MX v jeho premiérové sezóně v závodním seriálu, který se jede teprve druhým rokem. Reklamy společnosti jsou umístěny na bocích a na střeše závodního vozu týmu McLaren MX. Jezdci Tanner Foust a Emma Gilmourová budou také během letošní sezóny, která sestává z pěti závodů, nosit závodní kombinézy v barvách společnosti Vantage.

David Shayer, generální ředitel společnosti Vantage UK, řekl:

Spolupráce s McLaren Racing je pro Vantage velkým krokem. Společnost si cení rychlosti a inovací stejně jako my. V průběhu naší rebrandingové akce jsme se zamysleli nad tím, jaká jsme společnost. V rámci naší strategie, jak urychlit naše zviditelnění, jsme se rozhodli prozkoumat sponzorství ve sportu, o kterém jsme se domnívali, že zvýší povědomí o našich modernizovaných službách.

Vzhledem k tomu, že jsme makléřskou firmou, která nabízí bezkonkurenční technologie umožňující rychlou realizaci obchodů, nám připadalo smysluplné zaměřit se na příležitosti v oblasti motoristických závodů, a tak jsme narazili na sérii Extreme E a na společnost McLaren. Okamžitě nám bylo jasné, že mezi našimi značkami a obory existují jisté paralely, kromě toho jsme také usoudili, že se chceme obecně aktivněji zapojit do sportu, který zvyšuje povědomí o klimatických změnách, a vyjádřit tak naši podporu při řešení tohoto globálního problému.

Zak Brown, generální ředitel společnosti McLaren Racing, prohlásil:

Jsme nadšeni z toho, že máme možnost se společností Vantage spolupracovat na samém počátku naší první sezóny v sérii Extreme E. Je velmi důležité, že spolupracujeme s partnery, kteří zdůrazňují hodnoty našeho týmu, a že společnost Vantage sdílí náš závazek vůči udržitelnosti, inovacím a výkonnosti.“

Účast v sérii Extreme E představuje pro McLaren Racing novou a lákavou kapitolu a naše partnerství se společností Vantage nám zajišťuje potřebnou podporu pro úspěšnou realizaci tohoto důležitého kroku při rozšiřování našeho závodního portfolia, a zároveň urychluje získávání nových poznatků v oblasti udržitelnosti.“

https://www.vantagemarkets.com/sponsorship/mclaren/

Vantage je globální makléřská společnost s různými aktivy, která nabízí klientům přístup k rychlým a výkonným službám pro obchodování s CFD na trhu forex, komoditami, indexy a akciemi.  Společnost Vantage, která má více než 10 let zkušeností na trhu a sídlí v Sydney, nyní zaměstnává více než 1000 zaměstnanců ve více než 30 pobočkách po celém světě. Vantage není pouhým zprostředkovatelem. Nabízí důvěryhodný obchodní ekosystém a rychlejší a jednodušší obchodní platformu, která klientům umožňuje využívat obchodní příležitosti.