Na aukčním portálu Platon Life již byly úspěšně vydraženy cenné předměty celkem za téměř 850.000 Kč

Aukční portál Platon Life si od svého spuštění v roce 2021 získává čím dál větší oblibu u uživatelů ekosystému Platon Life. Celkem se již úspěšně vydražily cenné předměty v celkové hodnotě 836.436 Kč.

Mezi vydraženými předměty byly například nedostatková herní konzole PlayStation 5, sběratelská edice Matchbox Y-2 1911 Renault, sportovní boty Nike z limitované edice Nike SB Dunk Low Ben & Jerry’s Chunky Dunky, které se vyprodaly během jedné hodiny, nebo módní ledvinka Louis Vuitton Bumbag.

Nejdražším vydraženým kouskem se staly hodinky z proslulé švýcarské hodinářské dílny Hublot z limitované edice s názvem Hublot Big Bang Unico Sang Bleu II Grey Ceramic 45 mm, za které vítěz aukce zaplatil 61.931 PLTC (21.985 EUR).

Nyní Platon Life připravuje do aukcí další velmi zajímavé předměty, které budou uvedeny na aukčním portálu Platon Auction počátkem února. Mezi nimi budou i rarity, jako je obraz od výtvarníka Pavla Šťastného, autora loga Občanského fóra, designérské kousky německého módního návrháře Philippa Pleina, nebo produkty z limitované kolekce Gucci The North Face, a své zastoupení budou mít i firmy Dior nebo Nike. Připravuje se i odpočítávání do začátku jednotlivých aukcí, aby byl start ještě napínavější.

Platon Life je středoevropský fintech startup, jehož hlavní myšlenkou je představit digitální měny firmám a široké veřejnosti tím, že poskytuje uživatelsky přívětivá a bezpečná řešení pro operace B2B a B2C. Platon Life vyvinul tato řešení na základě technologie blockchain s využitím digitálního tokenu PlatonCoin společně se silnými partnery, jako jsou Microsoft, Broadcom a další.

Platon Life nabízí unikátní pojištění své digitální peněženky renomovanou evropskou pojišťovnou se zajištěním na londýnském trhu, zatímco veškerá data jsou zabezpečena softwarovou bezpečnostní společností Broadcom. Digitální peněženka již splňuje všechny požadavky KYC a AML a nabízí osm kryptoměn, mezi nimi např.: BTC, ETH, BCH, XLM, PLTC.

Kontakt: https://auction.platonlife.com