VEGANZONE rozšíří veganskou komunitu ve 196 zemích

VEGANZONE, nepostradatelná „superaplikace“ pro ctitele vegeteriánského a veganského životního stylu, dokončila beta proces a byla spuštěna ve 196 zemích, aby mohla rozšířit veganskou komunitu.

Superaplikační platforma VEGANZONE byla spuštěna, aby spojila téměř 100 milionů veganů po celém světě. Milovníci rostlinné stravy tam mohou sdílet společné hodnoty, objevovat restaurace v okolí, produkty, události, novinky, recepty a lidi!

Mezi nejoblíbenější funkce patří skener veganských výrobků a výrobků netestovaných na zvířatech, veganská kalkulačka, výživové hodnoty, restaurace poblíž, recepty a veganské novinky.

Žádný vegan na světě se už nebude cítit sám!

Veganzone je tu proto, aby se každý, kdo se zajímá o život založený na rostlinách, cítil jako doma, mohl se ptát, snadno se učit a sdílet své zkušenosti. Chceme totiž, aby veganství bylo dostupné pro každého,“ řekl zakladatel a podnikatel Veganzone Murat Aksu.

Aplikaci propagujeme také mezi vegetariány, protože mnozí z nich uvažují o tom, že se zcela zřeknou krutosti a stanou se vegany, a proto počet veganů na celém světě raketově roste. Veganzone je k dispozici zdarma v obchodě Google Play a App Store. Pojďte a přidejte se k nám!“ dodal.

3. nejlepší produkt měsíce v konkurenci 2 880 produktů na Producthunt.com

Veganzone byla serverem Producthunt.com v březnu vyhlášena nejlepším produktem dne, nejlepším produktem týdne a třetím nejlepším produktem měsíce v konkurenci 2 880 produktů.

Společnost Veganzone založili v březnu 2021 v New Yorku Selin Tuyen, Murat Aksu a Ogous Chan Ali. V březnu získala první investici od společnosti Focus Global Project v hodnotě 3 milionů dolarů a na únor 2022 chystá další investiční kolo pro nové investory.

Vegani v číslech

Pokud si veganské hnutí udrží současné tempo růstu, bude za deset let veganem nejméně každý pátý člověk. Průzkum provedený pro charitativní organizaci Veganuary ukázal, že 32 % Američanů hodlá v roce 2022 jíst více rostlinných potravin. Podle posledních odhadů je na světě 100 milionů veganů a 800 milionů vegetariánů.

Celkový počet veganů, vegetariánů a všech příbuzných kategorií se blíží 14 procentům světové populace – a každým dnem roste.