Užijte si zbytek Vánoc v rytmu hudby a bezdrátově

Vánoční svátky se pomalu blíží ke konci, ale stále je ještě dost času nabrat síly před začátkem pracovního nebo školního života. Nová bezdrátová sluchátka YENKEE Panzer využívají stabilnějšího připojení pomocí 2,4 GHz. Díky tomu je přenos kvalitnější, a navíc bez větších ztrát. V designovém těle s barevným LED podsvícením je akumulátor o kapacitě 1100 mAh, který zaručuje výdrž až 18 hodin v kuse. Své oblíbené vánoční playlisty si tak užijete opravdu dlouho.

Vánoce bez známých písniček nebo koled si již neumíme ani představit. Ať už si budete chtít poslechnout jakoukoliv skladbu, tak se bezdrátovými sluchátky YENKEE Panzer si je stoprocentně užijete. YENKEE totiž uvedlo v minulých dnech na trh nová sluchátka, která se mohou pochlubit pohodlným designem s příjemnými náušníky. Vnějšek těla je navíc zdoben LED podsvícením. To lze nastavit rovnou v 7 různých barvách. Sluchátka jsou určena především pro hráče, kteří se nechtějí omezovat při hraní, ale své příznivce si určitě najdou mezi běžnými posluchači.

Výdrž na všechna alba stabilní přenos zvuku

Není nad to se zaposlouchat do svého oblíbeného interpreta a zapomenout na okolní svět. Klidně po dobu celé jeho diskografie. Uvnitř těla sluchátek Panzer se ukrývá vysokokapacitní akumulátor o 1100mAh. Díky tomu zvládne souprava přehrávat hudbu, zvuk při hraní her nebo podcasty až 18 hodin v kuse. Navíc dokážou plně fungovat i při nabíjení. O přenos zvuku se pak stará 2,4GHz bezdrátové připojení, které funguje na spolehlivém čipsetu SSS1517. Tento typ spojení zaručuje mnohem nižší latenci než v případě Bluetooth, což se projevuje i mnohem vyšší stabilitou přenosu signálu. Poslech písniček bude tak zcela bez jakýchkoliv záseků či výpadků signálu.

Raději kabelem? Není problém

Pokud i tak patříte mezi skalní příznivce klasického kabelového připojení, máme dobrou zprávu. Sluchátka Panzer je možné připojit k PC i pomocí klasického Jacku. Na těle sluchátek jsou navíc povelová tlačítka, takže např. rychlé ztlumení je otázkou vteřiny. Potěší i odnímatelný mikrofon a plně nastavitelný ekvalizér. K tomu jsou YENKEE Panzer kompatibilní se systémy PlayStation, XBOX, Windows i Mac.