Motorola spouští 312 Labs, aby prozkoumala neznámé a podpořila inovace

Motorola 312 Labs podpoří závazek společnosti investovat do výzkumu a vývoje a přinášet nové technologie na trh a vyšší hodnotu pro spotřebitele.
Společnost Motorola se snaží přinášet na trh nejnovější a nejlepší technologie a zároveň poskytovat svým zákazníkům nejlepší hodnotu. Na podporu těchto inovací Motorola představuje Motorola 312 Labs, nově zřízenou inovační skupinu v rámci produktové organizace Motorola, která zahrnuje odborníky na globální výzkum, design a inženýrství zaměřené na vývoj prvních produktů svého druhu.
Tato skupina bude zkoumat neznámé prostřednictvím výzkumu, nápadů, konceptů a prototypů s cílem představit radikálně odlišná mobilní řešení a technologie v blízké i vzdálené budoucnosti. Zavedení výzkumné a vývojové skupiny Motorola 312 Labs ve společnosti Motorola, která je součástí Lenova, dále podporuje misi společnosti Lenovo zdvojnásobit v příštích třech letech výzkum a vývoj.
Stavíme na růstu a výjimečných produktech
Společnost Motorola zaznamenala impozantní růst a ziskovost, když vykázala nejlepší čtvrtletí v historii a její zisk se vyšplhal na nové historické maximum 89 milionů dolarů, zatímco tržby vzrostly meziročně o 27 %, což je nejvíce za posledních 15 čtvrtletí. Vděčí za to silnému základnímu portfoliu produktů, jako jsou motorola razr, motorola edge a moto g, a službám, jako je ThinkShield for mobile a Moto Talk.
Společnost Motorola přinesla neuvěřitelné inovace, jako jsou nerozbitné obrazovky, moto mods a skládací zařízení razr, a laboratoře Motorola 312 Labs budou i nadále urychlovat uvádění nových technologií na trh. Do budoucna se Motorola 312 Labs zaměří na několik klíčových oblastí, včetně propojeného ekosystému budoucnosti, vývoje metaversa, zkoumání nových a jedinečných mobilních forem a nositelných zařízení, pokroku v zobrazovacích technologiích a AR&VR.
Dan Dery, produktový viceprezident společnosti Motorola, řekl: „Motorola 312 Labs má jedinečnou pozici, protože jejím posláním je zkoumat neznámé, ale s výzkumným týmem, který má odborné znalosti k tomu, aby koncepční nápad proměnil ve skutečnost. Jednou z oblastí, kde máme bohaté zkušenosti, je porozumění potřebám zákazníků, protože k čemu je přelomová technologie, když lidem nic nepřináší? Tato oblast je pro nás při pohledu na budoucnost mobilních technologií klíčová.“
Číslo „312“ v názvu nové laboratoře představuje jednu z nejznámějších chicagských telefonních předvoleb. Inovace společnosti Motorola mají hluboké kořeny v Chicagu, IL, USA, kde vznikla ikonická zařízení od prvního přenosného telefonu až po první skládací telefon. Tým sídlí ve slavné chicagské čtvrti Merchandise Mart, kde zaměstnanci pracují ve více než 30 samostatných laboratořích. Skupina má zaměstnance také v Brazílii, Číně a Indii.
Laboratoře Motorola 312 Labs, které pracují s hodnotami vštěpovanými kanceláří pro diverzitu produktů ve společnosti Lenovo, budou i nadále budovat různorodý tým a zajišťovat, aby se v inovačním procesu spojily různé obory. Například z hlediska spotřebitelského výzkumu zajišťuje proces screeningu, aby byl zahrnut reprezentativní vzorek různého věku, pohlaví, schopností a ras. To je pro tento proces klíčové.
Laboratoře Motorola 312 Labs jsou pro společnost Motorola důležitým krokem k dalšímu testování toho, jak vypadá, působí a chová se mobilní prostředí.