Huawei ve Vídni odhalil nový smartphone nova 9

Během slavnostního představení ve Vídni 21. října 2021 uvedla společnost Huawei dlouho očekávaný smartphone nova 9. Kromě telefonu, který potěší každého nadšence do fotografie a designu, odhalila společnost i chytré hodinky Huawei Watch GT 3 a limitovanou edici bezdrátových sluchátek Huawei FreeBuds Lipstick.

Huawei nova 9 – telefon chytrý stejně jako vy

Základem řady Huawei nova je inovace a od jejího uvedení na trh v roce 2016 vždy reprezentovala nejnovější technologie, které může společnost Huawei nabídnout. Za posledních pět let byla řada nova neustále vylepšována a v důsledku toho debutoval nejnovější přírůstek do rodiny s rozsáhlou špičkovou technologií fotoaparátu, jako je řada barevných filtrů RYYB (CFA) a XD Fusion Engine. Mezi další vylepšení patří responzivní 120Hz zakřivený displej s originálním barevným motivem, výkonný procesor, vynikající výdrž baterie a podpora vysokorychlostního nabíjení se systémem 66W Huawei SuperCharge.

Zachyťte každý důležitý moment, dokonce i v noci

Huawei nova 9 je vybavena systémem Ultra Vision, který zahrnuje hlavní fotoaparát RYYB Ultra Vision s rozlišením 50 MP a se snímačem 1/1,56 palce, který zajišťuje vysokou citlivost na světlo pro pořizování vysoce kvalitních fotografií, ultra širokoúhlý fotoaparát s rozlišením 8 MP, hloubkový fotoaparát o rozlišení 2 MP, čtyřcentimetrový makro fotoaparát a přední fotoaparát s rozlišením 32 MP a velkým snímačem 1/2,8 palce. Když propojíte jedinečný algoritmus Huawei Super Night Selfie s režimem Night Portrait, který snižuje digitální šum na fotografiích a rekonstruuje pozadí, vznikne tak perfektní fotoaparát pro noční fotografie. Díky funkcím Extreme Night Shoot a Night Selfie Video můžete natáčet ve tmě s přední i zadní kamerou v rozlišení 4K. Díky technologii stabilizaci videa AIS na předním i zadním fotoaparátu si navíc nemusíte dělat starosti s třesoucíma se rukama. Zadní kamera Huawei nova 9 také podporuje pořizování zpomalených a časosběrných videí, a poskytuje tak zajímavé možnosti při vytváření videa.

Chytrý telefon, který podtrhne váš styl

Huawei nova se svým ultratenkým a ultralehkým designem ve dvou barevných variantách Starry Blue a Black, je stylovým doplňkem, který vám pomůže podtrhnout váš styl. Přední i zadní strana jsou mírně zakřivené, díky tomu je telefon pocitově tenčí a tím pádem i pohodlnější. S tloušťkou pouhých 7,77 mm a hmotností přibližně 175 g je nova 9 štíhlá a praktická.

Už žádné změny plánů kvůli slabé baterii

Při vývoji Huawei nova 9 bylo cílem přinést takovou baterii, která by s vámi udržela vaše životní tempo. Jste nezávislí a baterie chytrého telefonu by vás neměla omezovat. Huawei nova 9 má velkou kapacitu baterie 4 300mAh, která se plně nabije za 38 minut. Díky tomu už se nebudete muset trápit nízkým stavem baterie!

Inspirace pro zábavu

6,57 palcový displej HUAWEI nova 9 dokáže vykreslit 1,07 miliardy barev, podporuje obnovovací frekvenci displeje až 120 Hz, vzorkovací frekvenci 300 Hz a barevný gamut P3 pro hladší a pohlcující obraz plný detailů. Huawei nova 9 přináší rychlý, plynulý a silný výkon a také vynikající uživatelské zážitky díky mobilní platformě Snapdragon 778G 4G doplněné pokročilým řešením chlazení Huawei a technologií AI.

Cena: 12 999,- Kč