Wanda Hotels & Resorts otevírá v Turecku svůj první mezinárodně provozovaný hotel Wanda Vista Istanbul

Společnost Wanda Hotels & Resorts otevřela 1. října v Turecku svůj první mezinárodně provozovaný hotel Wanda Vista Istanbul, který se tak stane významným milníkem v zahraničním zahraničním managementu skupiny.

Hotel Wanda Vista Istanbul, který se nachází nedaleko istanbulského letiště, nabízí 127 luxusních pokojů a 320 plně vybavených apartmánů, na jejichž návrhu se podílely společnosti Wanda Hotel Design Institute a Philippe Starck. Jde o první hotel, který na mezinárodní úrovni propaguje koncept „Pure Oriental Delight“ (orientální potěšení).

Městské letovisko v rozvíjející se obchodní čtvrti

Living room of Wanda Vista Residence

Hotel Wanda Vista Istanbul se nachází v Bagcilaru, rychle se rozvíjející evropské lokaci v blízkosti dopravního uzlu u dálnice k istanbulskému letišti, vzdálenému pouhých 35 kilometrů. Výhodné umístění umožňuje hotelovým hostům pohodlně navštívit známé turistické atrakce včetně Bosporské úžiny, mešity Hagia Sofia a Modré mešity.

Hotel Wanda Vista Istanbul nabízí jedinečné ubytovací prostory v rozvíjející se obchodní čtvrti s bohatou nabídkou stravovacích a volnočasových zařízení. Prosvětlenou a stylovou hotelovou halu efektně zdobí pestrobarevný retro automobil a vkusně umístěné obrazy. Hostům budou nezapomenutelné pochoutky z Turecka, Číny a celého světa nabízet čtyři restaurace a bary.

Symfonie moderní doby pod vedením dvou mistrů

Projekty Wanda Vista Istanbul a Wanda Vista Residence, oficiálně zahájené v roce 2017, společně realizovaly společnosti Mar Yapi Turizm A. S., přední turecký developer, a Wanda Vista Hotels & Resorts, přední čínská společnost zabývající se správou aktiv.

Spojení Evropy s Asií v duchu orientální elegance

Hotel Wanda Vista Istanbul navrhla mezinárodně uznávaná architektonická společnost Philippe Starck a společnost Wanda Hotels & Resorts se postarala o návrh interiérů a provozní záležitosti.

Guest room of Wanda Vista Residence

Hotel má jedinečnou trojúhelníkovou věžovou konstrukci, která maximalizuje využití denního světla a navozuje harmonii a jednotu kultury s přírodou. Společnost Wanda Hotel Design Institute propojila tradiční čínské filozofie „inspirace pravidly přírody“ a prosté rysy exteriéru hotelu aplikovala i na interiér. Nádherné kovové zástěny chytře oddělují vnitřní prostory, které s nimi jako celek korelují a návrh interiéru tak odráží styl exteriéru a zajišťuje příjemnou, útulnou atmosféru, která vyjadřuje sílu harmonie, otevřenosti a inkluzivity.

320 luxusních apartmánů nabízí dobře vybavené kuchyně a elegantní nábytek a v celém hotelu je k dispozici vysokorychlostní internet. Velký taneční sál má rozlohu 450 čtverečních metrů a je zde k dispozici také modlitebna. Kromě toho jsou k dispozici také tři funkční místnosti o různé rozloze, které uspokojí rozmanité potřeby hostů probíhajících slavnostních akcí.

Lázeňské a fitness centrum hotelu Wanda Vista Istanbul se rozkládá na ploše 2600 metrů čtverečních a zahrnuje plně vybavené fitness centrum, místnost pro jógu, lázeňské centrum, venkovní bazén a vyhřívaný krytý bazén. V lázeňském centru hosté naleznou také turecké lázně, kde mohou zažít koupele v tradičním místním stylu. Pro rodiny na cestách je oblíbenou volbou také dětský koutek.

Další informace nebo možnost rezervace najdete na stránkách http://www.wandahotels.com.