The Campus kanceláře pro novou éru byznys života

Rok 2020 přepsal historii „kancelářského života“, její novou podobu právě sepisuje Campus – brněnská městská čtvrť v prestižní lokalitě plné zeleně a sportovního vyžití, s flexibilními kancelářskými prostory a brilantní dostupností. Výjimečná komunita propojená sítí obchodních i společenských vztahů.

Kanceláře nové éry

Bariéra mezi pracovním a osobním životem se v posledních letech nevyhnutelně stírá. Flexibilní pracovní hodiny či home-office jsou dnes samozřejmostí, stejně tak i inspirativní pracovní prostředí. Právě hravost, inovace a komfort jsou synonymem pro Campus. Flexibilní řešení prostor se ihned přizpůsobí změnám či potřebám firem a zajistí bezpečí i soukromí pro práci každého ze zaměstnanců. Nejmodernější vybavení a technologie usnadňují každodenní práci z kanceláře a umožňují prvotřídní spojení s celým světem 24hodin, 7 dnů v týdnu. Střešní terasa i nespočet sportovišť a relaxačních zón skýtají úkryt pro rychlou meditaci či klid pro nové nápady.

Život v Campusu

Zaměstnanci jsou v Campusu vždy na prvním místě. Přilehlý OC Campus Square nabízí kromě nákupních možností také rozlehlý Food Court. Spolu s dalšími restauracemi a kavárnami, které Campus nabízí, se pro zaměstnance staly každodenním místem k načerpání energie, setkávání či k pracovním schůzkám. Na čerstvém vzduchu se tým utužuje nejlépe, velké venkovní šachy nebo zapůjčený basketbalový míč jsou v Campusu lehce dostupnými nástroji k podpoře zdravé soutěživosti. K dispozici je jim také přenosný gril, díky němuž vykouzlí téměř každý pracovní tým originální mítink nebo piknik.

Život v Campusu zpestřuje také nespočet sezónních akcí. Oblíbené food trucky, ochutnávky svatomartinských vín, sportovní utkání či pravidelné farmářské trhy si nenávratně našly místo v srdcích místní komunity.

Vynikající dostupnost

Campus je vzdálen jen několik minut od centra Brna. Je lehce dostupný MHD, po městském okruhu či po dálnici D1. Součástí komplexu jsou i velkokapacitní podzemní garáže pro bezstarostné a bezpečné parkování. Z Campusu je možné se do dvou hodin jízdy autem dostat až na tři mezinárodní letiště – Prahy, Bratislavy a Vídně – je tak perfektním místem pro budování vztahů se zahraničními partnery.

V druhé polovině roku 2022 bude také dokončena pravidelná tramvajová linka spojující Campus s centrem města.

V centru inovací i zábavy

Jen málokteré místo v České republice se může pyšnit tak rozmanitou komunitou, kterou Campus nabízí. Areál sídlí v bezprostřední blízkosti komplexu budov Masarykovy univerzity a Fakultní nemocnice. V areálu naleznete velké korporace i začínající startupové společnosti.

Díky mobilní aplikaci The Campus Science Park je zdejší komunita neustále ve spojení – spojuje v sobě základní nástroje, služby a informace. Kromě praktických nástrojů a služeb jako otevření dveří mobilním telefonem, rezervace zasedačky, vyhledání aktuálních jízdních řádů nebo rezervace multifunkčního kurtu, nabízí uživatelům i přehled o chystaných akcích v Campusu, nabídku okolních restaurací či prostor k zavěšení inzerátu například na prodej kola.

Blízko k přírodě

Campus vytvořil jedinečnou brněnskou městskou čtvrť propojenou sítí obchodních i společenských vztahů. Prestižní lokalita v malebném údolí řeky Svratky a výhledem na Špilberk nabízí spoustu zeleně a tolik žádanou blízkost k přírodě. Souznění s místem i přírodou podtrhuje Certifikát LEED pro zelené stavby.