Auta Super expandují: větší plocha, více aut, lepší servis

Prodejce zánovních prémiových vozů Auta Super, s. r. o., zvětší prodejní plochu, a tím pádem i počet nabízených automobilů. S ohledem na kvalitnější poprodejní servis pak firma rozšíří i své zázemí a svůj tým.

Společnost Auta Super obsadila další budovu komplexu v City Park Hostivař, v němž sídlí, aby mohla rozšířit své prostory i stávající prodejní plochu o dalších 550 m². Cílem je zkvalitnit služby poprodejního zákaznického servisu a nabízet více vozů.

„Zaměřujeme se na segment málo dostupných luxusních vozů, na které se nyní při objednání z výroby velmi dlouho čeká. Nabídku rozšiřujeme o vozy s minimálním nájezdem a nadstandardní výbavou, v nichž klienti mohou rovnou odjet domů a začít je okamžitě používat,“ uvedla Petra Suchánková ze společnosti Auta Super s tím, že široká škála barev a motorizací nabízených automobilů je samozřejmostí. Jedná se především o značky Mercedes-Benz, BMW, Porsche, Audi, Ferrari a Lamborghini.

Protože prodejem nic nekončí a firma chce zákazníkům poskytnout ten nejlepší návazný servis, rozhodla se zvětšit také prostory pro tyto služby. Kvůli rychlejší reakci na požadavky klientů přijala do svých řad nové pracovníky. Recepce a nové zázemí zákaznického servisu budou připraveny přivítat první klienty ke konci října.

Společnost Auta Super, s. r. o., se specializuje na prodej zánovních automobilů střední a vyšší třídy. Vznikla v roce 2010 s myšlenkou chovat se ke klientům jako k dobrým přátelům a poskytovat jim špičkové služby. Zákazníkům nabízí komplexní servis, včetně financování, pojištění a údržby vozu.