Otevření největší prodejny amerických vozů v ČR

Showroom nabídne přes 100 nových vozů amerických značek Dodge, RAM, Ford, Jeep, Lincoln nebo GMC. V rámci masivního 9000 m2 areálu je můžete obdivovat i na pětimetrovém uměle vybudovaném kopci umístěném před prodejnou. Taktéž servis se přestěhoval do nové haly a podstatným způsobem navyšuje dosavadní kapacitu.

Společnost Auto Outlet otevřela nový showroom pro všechny vyznavače pravých amerických osmiválců. V areálu si běžně prohlédnete přes 100 nových vozů. Na místě Vás uhranou agresivně vyhlížející muscle cars, hřmotné pickupy nebo obří SUV. Prodejna nabízí téměř 1500 m2 vnitřní plochy, přičemž venkovní prostory nabídnou až trojnásobnou kapacitu. Nejžhavější novinkou na showroomu je kompresorem dopovaný pick-up RAM 1500 TRX 6.2 V8 s výkonem 702HP!

Venkovním prostorám dominuje unikátní výstavní kopec, který se tyčí do výše 5 metrů! S nájezdovým úhlem 30 %, lze jednoduše předvést, co tyto vozy zvládnou. „Chtěli jsme zákazníkům poskytnou unikátní záběr na terénní vozy. Pohled si vychutnáte jak z blízkého parkoviště, tak i z dálnice. Spojení umělého kopce s monstrózními americkými vozy vytváří nepřehlédnutelnou scenérii, kterou žádný jiný dealer nenabídne“ říká majitel společnosti Derek Williams Schultes.

Uvnitř showroomu najdete vozidla přehledně rozdělená do jednotlivých sekcí podle značek. Působivým dojmem budí v zadním prostoru značky RAM mohutná designová stěna s LED projekcí o úhlopříčce 132“. Zmínit musíme jednu speciální sekci, která na první pohled vyniká nad ostatními. Jde o upravené vozy Auto Outlet Design, kde se tyčí převážně pickupy s liftovanými podvozky.

Vedle nové prodejny bylo s developerem zároveň budováno i nové servisní centrum. To se nachází přes ulici a nabízí až 9 stání. Je dostatečně blízko, ale zároveň svým provozem neovlivňuje zvukovou kulisu a pohodu na prodejně. Celý projekt probíhal v nelehké době pandemie a různých restrikcí. Vše se ale podařilo úspěšně dotáhnout do zdárného konce, který bychom rádi s našimi zákazníky oslavili v sobotu 18.9.2021 při slavnostním otevření.