Emirates rozšiřuje asijskou síť o Hanedu

Od 2. dubna 2023 spustí společnost Emirates lety na trase Tokio–Haneda, čímž obnoví svou japonskou síť a poskytne cestujícím do jedné z nejvýznamnějších ekonomik a destinací regionu ještě větší výběr a flexibilitu.

Let EK312 provozovaný jedním z nejnovějších letounů Boeing 777 společnosti Emirates „Game Changer“, bude odlétat z Dubaje v 7:50 hodin a do Hanedy přiletí ve 22:35 hodin. Zpáteční let EK313 bude z Hanedy odlétat v 00:05 hodin a do Dubaje přiletí v 06:20 hodin. Všechny časy jsou místní.*

Obnovení letu dokazuje kontinuální podporu společnosti Emirates oživení japonského cestovního ruchu po pandemii a zároveň uspokojuje rostoucí poptávku po mezinárodních cestách a zvyšující se příchozí dopravě z klíčových trhů v rámci její globální sítě. Návrat Emirates na letiště Haneda posílí vedle každodenní linky A380 do Tokia–Narity a každodenní linky Boeingu 777 do Ósaky provoz letecké společnosti na tomto trhu.

Od zahájení provozu této linky v roce 2013 až do vypuknutí pandemie byla Haneda vždy jedním z klíčových bodů obchodní a turistické sítě společnosti Emirates. Aerolinka je i nadále odhodlána podporovat zrychlený růst a oživení Japonska a nedávno oslavila 20 let provozu do Ósaky – druhého největšího metropolitního města v zemi po Tokiu. Společnost Emirates nabízí cestujícím také spojení do dalších 26 měst v Japonsku a 10 regionálních bodů přes Tokio a Ósaku, a to díky codesharovému partnerství se společností Japan Airlines.

Letenky lze rezervovat na webu emirates.com, v aplikaci Emirates App nebo prostřednictvím cestovních kanceláří. Cestujícím se také doporučuje, aby si zkontrolovali aktuální požadavky na vstup do této země.

Po přidání linky Tokio–Haneda se celosvětová síť společnosti Emirates rozroste na 141 míst na 6 kontinentech, včetně 10 destinací určených pouze pro nákladní dopravu. Společnost Emirates v současné době provozuje svá nejnovější letadla Boeing 777-300ER „Game Changer“ vybavená plně uzavřenými apartmány ve First Class na trasách do Bruselu, Ženevy, Nice, Londýna Stanstedu, Frankfurtu a Curychu.

Nejnovější letadla Boeing 777 společnosti Emirates jsou vybavena ergonomicky navrženými sedadly, modernizací za několik milionů dolarů a nejnovější verzí systému palubní zábavy ice ve všech letových třídách. Soukromá apartmá Boeingu 777 společnosti Emirates, který „mění pravidla hry“,  jsou navržena s důrazem na výjimečné pohodlí zákazníků a maximální soukromí, jsou vybavena posuvnými dveřmi od podlahy ke stropu a ultra moderními designovými prvky na pozadí příjemných odstínů šedé barvy. Prostorná, plně uzavřená soukromá apartmá, z nichž každé nabízí až 40 čtverečních metrů osobního prostoru, jsou uspořádána v konfiguraci 1-1-1, celkem je tedy k dispozici šest apartmánů.

Pokud chcete vědět více o letadle Emirates Boeing 777 Game Changer, navštivte odkaz zde.

Kromě letiště Tokio–Narita je vlajková loď aerolinek A380 nasazována do 40 dalších destinací, mimo jiné do Londýna Heathrow, Aucklandu, Kuala Lumpuru a Houstonu.

Pro více informací o letadle Emirates A380, navštivte odkaz zde.

Cestující letící se společností Emirates si mohou vychutnat nejlepší zážitky v oblacích díky bezkonkurenčnímu kulinářskému konceptu, regionálně inspirovaným vícechodovým menu vyvinutým týmem oceňovaných šéfkuchařů a doplněným širokým výběrem prémiových nápojů. Zákazníci si mohou zarelaxovat u více než 5 000 kanálů pečlivě vybraného globálního zábavního obsahu s filmy, televizními pořady, hudbou, podcasty, hrami, audioknihami a dalšími tituly díky oceňovanému systému palubní zábavy ice.